banner tropi 4 5

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

A Dél-Amerikába utaztató Havas Creative Tours 30. évfordulóját ünnepli

on .

Az AVIATION GSA, a Havas Creative Tours magyarországi marketing képviselete mutatta be a HAVAS dél-amerikai kínálatát a november 21-én tartott workshop alkalmával.

A HAVAS CREATIVE TOURS, amely a közeljövőben ünnepli alapításának 30. évfordulóját Brazília egyik legnagyobb beutaztató irodájának magyarországi és kelet-európai (Ausztria, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szerbia és Románia) képviselete. A cég rész tulajdonosa Sárdi Rezső több mint 34 évig volt a Varig brazil légitársaság magyarországi képviselője. Ez idő alatt megközelítőleg 30.000 magyar állampolgár kiutaztatását szervezte Brazíliába és Dél-Amerikába. Az elmúlt években a HAVAS Creative Tours magyarországi marketing tevékenységének köszönhetően a Brazíliába és Dél-Amerikába irányuló forgalom megsokszorozódott.

A HAVAS nemcsak Braziliába, de szinte az egész dél-amerikai kontinensre szervez utakat, legfőbb desztinációk: Argentína, Chile, Peru, Bolívia, Uruguay és Paraguay.
A Rio de Janeiro-i HAVAS CREATIVE TOURS 1989. óta van jelen a turisztikai piacon, s dinamikus, a legjobb gyakorlatokat latba vető munkatársainak többsége három évtizedes tapasztalattal és országos szinten a legszélesebb kapcsolati hálójával rendelkezik. Az iroda vezetője, a magyar származású Francisco Havas, aki 1971. óta dolgozik a turizmusban, és mind a mai napig járja a világot az új lehetőségek felkutatása céljából. A HAVAS székhelye Rio de Janeiro. Fransicso Havas különösen nagy hangsúlyt helyez a magyar piacra. Az elmúlt évek során számos alkalommal látogatott Magyarországra, többször vett részt a HUNGEXPO Utazás Kiállítás brazil standján, workshopokat szervezett. Cégének termék-mendedzsere Rosane Palha, a Brazil Idegenforgalom Nagykövete kitüntetés birtokosa évente látogat Budapestre szakmai partnereit meglátogassa.
2016-ban Brazília abban a megtiszteltetésben részesült, hogy az Utazás Kiállítás kulturális díszvendége lehetett, s így a Brazil Nagykövetséggel karöltve és a HAVAS képviseltette magát a Barzil standon.

Havas

A HAVAS CREATIVE TOURS szolgáltatásai dióhéjban így foglalhatók össze:

• FIT utak földi szolgáltatásának szervezése (Brazília, Argentína, Peru, Bolívia, Chile, Uruguay és Paraguay),
• csoportok foglalása (szállás, belföldi repülőjegy, transzferek stb.),
• speciális sport utak, kongresszusok, konferenciák szervezése,
• ECO turizmus (Pantanal, Manaus és számos egyéb desztináció)

pantanal

A magyar utazók körében egyre kedveltebbek az inka kultúra megismerését célzó utak Bolíviába és Peruba egy brazíliai megállással, amely már több utazási iroda kínálatában is szerepel. Brazília egyszerre lehet végső állomás, de kiváló desztináció dél-amerikai körutazások szervezéséhez is.

Magyar nyelvű idegenvezetést is kínálnak több brazil városban. A HAVAS a Braziliában megrendezett Labdarugó VB egyik kiemelt utaztatója volt és több mint 50.000 utas programjának szervezésében vett részt. Szintén aktív szerepet töltött be a riói Olimpiai idegenforgalmi programjainak szervezésében.

Egyre népszerűbbek az amazonasi hajóutak az immár 25 éve az a régió folyóin hajózó Desafio kétárbocos vitorlással. A társaság havi 1-2 alakalommal biztosított időpontokban indít 4-6 napos utakat, amelyek alkalmával a turisták megismerkedhetnek az esőerdők izgalmas világával és az ott élő indián törzsekkel.

Újdonságnak számítanak a 4-5 napos csomagajánlatok 2016/17 szilveszterére. Ismerkedés a dzsungel élővilágával, piranha-horgászat, dzsungeltúra, kirándulás a belső tavakhoz, a vizek találkozása, szilveszteri tűzijáték teszik felejthetetlenné az amazonasi túrákat, amelyek megtalálhatók a Rio de Janeiroi HAVAS kínálatában.

A Havas Creative Tours 2007. óta tagja a “Groupo Águia” idegenforgalmi szövetségnek, amely 450 alkalmazottjával a legnagyobb ilyen jellegű szervezet Brazíliában, és a turizmus legszélesebb spektrumát fedi le.

A budapesti marketing képviselet számos dél-amerikai légitársasággal áll kapcsolatban, így repülőjegy-értkesítésben is az élen jár: a TAM (JJ), GOL (G3), LAN Chile (LA),a LAN Group, Aerolinias Argentinas (AR), az AZUL és az Avianca Brazil (O6), valamint több belföldi brazil légitársaság járataira is foglalhatók repülőjegyek, amely kiváltképp a csoportos utak szervezésének bizonyulhat hasznosnak és költséghatékonynak. Különösen nagy érdeklődésre tarthatnak számot a TAM, Avianca és GOL légitársaságok speciális termékei, a brazil légibérletek A Brazil Airpass (BAP) segítségével kedvező áron és feltételek mellett bebarangolható a kontinensnyi ország.

ipanema beach 99388 480

A HAVAS Creative Tours közép-kelet-európai marketing képviselete: AVIATION Bt., Budapest, Nagymező utca 47. +36-30-9710225.

Represented by: Aviation GSA Co.
Contact person: Mr Rezső Sárdi
Phone: (+36) 1 302 2484; Mobil: (+36) 1 30 820 4290 ; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi irodája: HAVAS Creative Tours, Av. das Américas, 3434 - bl 5 - Barra da Tijuca, Rio de Janeiro - RJ, 22640-102, Av. das Américas, 3434 - bl 5 - Barra da Tijuca, Rio de Janeiro - RJ, 22640-102, Brazília, tel: +55 21 2430-1100; www.havasbrazil.com.br
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X globoport