banner tropi 4 5

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

A LATIMO különdíja az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára

on .

Készítette: TT

Az Eötvös Lóránd Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara 2019. április 24-26-án ad otthon a következő Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekciójának.
ELTE

A rendezvény az ország legnagyobb és legrangosabb tehetséggondozási fóruma, minden résztvevő, az összes felkészítő tanár, minden szervező és minden zsüritag ellenszolgáltatás nélkül dolgozik annak érdekében, hogy a rendezvény sikeres, átlátható legyen, a fiatal, tehetséges hallgatók pedig rangos bátorítást kapjanak kutatásaik folytatásához.

A LATIMO, amely mindig különös figyelmet fordított arra, hogy hazánkban hozzájáruljon a Latin-Amerikáról elérhető anyagok, információk, tanulmányok publikálásának és szaporodásához, úgy döntött, hogy szívesen felajánl egy „LATIMO különdíjat”, valamint egy nívós budapesti étteremben érvényesíthető kétszemélyes vacsorameghívást az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekciójához érkező győztes, Latin-Amerikához köthető pályamunka szerzőjének.

award 151151 340

Mindezt Balogh Sándor jelezte Menczel Gabriella, az ELTE BTK Spanyol Tanszéke vezetője felé, aki a gesztust örömmel fogadta. A LATIMO elnöke egyben előre sok sikert kívánt az Országos Tudományos Diákköri Konferencia munkáhához.

audience 1677028 960 720

A győztesről, pályamunkájáról honlapunkon beszámolunk.

Full premium theme for CMS

Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Partnereink

HTCC logo final 201508 3 globslogo new
ashu logo15X globoport